Aktuel mødeplan

DET KONGELIGE NORDISKE OLDSKRIFTSELSKAB

DATOER FOR SELSKABETS MÅNEDSMØDER I 2021

​Nationalmuseets Hovedindgang, Ny Vestergade 10

​​

Alle møder begynder kl. 19.00. Dørene åbnes kl. 18.30

​​

ooOoo

AFLYSNING AF FORÅRETS MØDERÆKKE

​Kære medlemmer af Oldskriftselskabet,

Den kiedsom Vinter gik sin Gang…. But we´ll meet again !

Nu da Coronaen heldigvis igen er på retur, tyder alt dog på, at de nugældende restriktioner opretholdes indtil Påske, og derfor har selskabets bestyrelse besluttet, at vi igen ser os nødsaget til at aflyse vores planlagte mødeaftener – denne gang for Forårssæsonen - dvs. de kommende tre møder, som var kalendersat til afholdelse den 9. februar, den 9. marts og den 13. april.

Generalforsamling og Hovedmøde, som skulle være afholdt d. 13. april, vil om muligt blive afholdt i en ekstraordinær form i slutningen af juni, når vi alle forhåbentlig har modtaget de med længsel ventede vaccinationer mod Covid19.

Så om alt går vel, ses vi forhåbentlig igen til sommer. Program for det ekstraordinære hovedmøde vil tilgå selskabets medlemmer i løbet af maj måned.

Med venlig hilsen og ønsket om et corona-frit forår.

Peter Vang Petersen

Sekretær

​7. januar 2021.

PS fra Jytte Høstmark:

Stor tak til alle de medlemmer (ca. halvdelen), der fulgte vores opfordring i brev af 23. september 2020, og som nu har oplyst os om deres e-mail-adresse.
​Vi håber fortsat på, at den ’anden halvdel’ også vil indsende e-mail-adresse! Også tak for personlige hilsener og gode ønsker,​ som fulgte med mange mails, og som hermed gengældes på det hjerteligste.​​


​                ​​​​​ooOoo

OBS! Dette program er også fremsendt pr. e-mail til medlemmer, som har meddelt e-mail-adresse til Selskabet. Medlemmer, som ikke har modtaget en sådan e-mail, eller som fremover ønsker at modtage Selskabets meddelelser pr. e-mail, bedes venligst meddele e-mail-adresse via adresse-ændringsfeltet på Selskabets hjemmeside: www.oldskriftselskabet.dk

​​